Kvarc oszlopos infra sugárzók

Elérhetőek oszlopos, teljesen illetve félig kvarc fűtőelemeink, melyek kazettás kialakítású sugárzókként gyors és energiahatékony infravörös hőforrásul szolgálnak. Oszlopos kvarc elemeink, mely termékek a közepestől egészen a hosszú hullámhosszig terjedő skálán termelnek hőt, ideális megoldást jelentenek bármilyen ipari illetve kereskedelmi fűtési alkalmazás vonatkozásában, valamint jól hasznosíthatók szárítási folyamatok, illetve ipari fűtőberendezések esetén is.

Épp úgy, mint a szabványos termékeknél, az oszlopos elemek mindegyikének előállítására is erőteljesen reflektív alumínium bevonatos acél vagy rozsdamentes acél test bevonásával kerül sor. Mind a PFQE, mind a PHQE megjelölésű elemünk maximum 750°C-os átlagos felületi hőmérséklettel rendelkezik, melyhez maximálisan 1000W-os áramtermelés társul (kizárólag a PFQE modell esetén).

Minden oszlopos, kvarc fűtőberendezés összeszerelésekor préselt kerámiaoszlop használatára kerül sor, melyhez egy a reflektorban elhelyezett 42 x 15 mm-es perforált horony (mx. vastagsága 1,5 mm) kerül kialakításra. A horonyhoz rugó és kapocs is tartozik. Amellett, hogy a sugárzó kicserélése ily módon rendkívül egyszerűen kivitelezhető, az oszlopba illeszkedő, a megfelelő csatlakozásért felelős csavarvéges kialakítás lehetővé teszi, hogy a kvarcelemeket és a kerámiaelemeket tetszés szerint könnyedén cserélgetni lehessen.

TERMÉK SZŰRŐ

 
 

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register