Kvarc infravörös sugárzó

Egy sokoldalú és népszerű sugárzást kibocsátó eszköz, melynek infravörös kvarc fűtőelemei arra a helyre összpontosítják az azonnali hőátvitelt, ahol arra leginkább szükség van. Ipari megoldások széles skáláján alkalmazzák.

Alapesetben olyan helyen használják és favorizálják, ahol gyors hőátvitelre van szükség és/vagy zónavezérlésű fűtésre van igény. A kvarc elemek másodpercek alatt felhevülnek, jóval rövidebb idő alatt, mint a kerámiaelemek. Ezen tulajdonságnak köszönhetik, hogy rendkívül hatásosak és hatékonyak műanyagok hőformálása és kezelése vonatkozásában. A fűtési rendszer hosszú fűtéskikapcsolási ciklusokkal operál.

Maximális üzemi hőfoka 750°C (1380°F). Az infrás kvarc sugárzó fűtőtestek 1.5 – 8-mikron közötti hullámhosszokat generálnak, mely értéktartomány alig alacsonyabb, mint a kerámia elemeké. Szabványos áramerősségük 230V, a sztenderd elektromos teljesítmény pedig 150W és 1000W közé tehető.

Minden kvarc elemünkre vonatkozó teljeskörű műszaki leírásunkat az adott termék saját oldalán érhetik el. További tájékoztatásért kérjük, keresse fel az infravörös hőalkalmazásokkal kapcsolatos oldalunkat.

A termékpalettánkban szereplő összes, közép hullámhossztól hosszú hullámhossztartományig terjedő infravörös kvarc alapú elemeink mindegyike – melyek között fellelhetők teljesen, félig, negyedrészben kvarc, szögletes kvarc elemek, valamint oszlopos kvarc elemek és kvarcalapú szögletes csőelemek is – CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Személyre szabott kvarc fűtőeszközök kialakítására is van lehetőség, amennyiben ilyen megoldásra van igény. A múltban a Ceramicx vállalat számos alkalommal aktív szerepet vállalt olyan speciális alkalmazások kialakításában, ahol különleges fűtési geometriára volt szükség.

TERMÉK SZŰRŐ

 
 

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register