Kiegészítők

Amennyiben Ön gépkészítő, vagy végfelhasználó, nálunk minden infravörös kiegészítőt beszerezhet! Széles választékunkban bizonyára megtalálja az összes olyan kiegészítő elemet, alkatrészt, amely infravörös kemencéjéhez vagy fűtési rendszeréhez szükséges.

Komponenseink teljes skálája mellett, kiegészítőink között megtalálhatja a következő gyártmányokat: záró blokkokat, izzók foglalatjait, valamint magas hőmérsékletre tervezett NPC kábeleket is. Lehetősége van egy helyen mindent megtalálni, mivel komplett megoldásokkal szolgálunk.

A kiegészítőkre vonatkozó teljeskörű műszaki leírásokat a termékek saját oldalán találhatja meg! Minden kiegészítőnk CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Válasszon kedvére a Ceramicx kiegészítőinek széles választékából, melybe beletartoznak a szereléshez szükséges alkatrészek, izzófoglalatok és magas hőmérsékletre szabott kábelek is!

Teljeskörű megoldásokkal tudunk szolgálni az Ön infravörös fűtőrendszere számára. Nálunk minden egy helyen beszerezhető a gépépítők és a végfelhasználók számára egyaránt.

TERMÉK SZŰRŐ

 
 

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register