Modular IR 260

A termék webshop linkjéhez görgessen tovább!

Leírás

A termék az alábbi linken rendelhető: Kattints ide!

 

Mérete: 265 x 265 x 62 mm

Feszültsége: 230 V / 460 V

Teljesítménye: 2 x 2 600 W- os SFEH-val szerelve

A moduláris IR 260 egy robusztus moduláris megoldás, amely lehetővé teszi, hogy több egységet megegyező elrendezésű térközzel elrendezzenek, amikor nagy felületet melegítenek. Nagy hatékonyságú fekete kerámia üreges elemekkel van felszerelve – SFEH modell (2 x 2 tömb). Az eszközt soros vagy párhuzamos csatlakozással lehet összekötni, amely lehetővé teszi a különböző tápfeszültségekkel történő használatát.

A külső burkolat rozsdamentes acélból készül, a belső reflektor magas fényvisszaverődésű polírozott alumínium acélból készül. Az egységet 4 alumínium állvány segítségével rögzítik M6 menetes csavarokkal és rögzítő anyákkal. Az opcionális K típusú termoelem felszerelhető az egyik kerámia kibocsátóba. Ez csatlakoztatható a K típusú, cserélhető kerámiacsatlakozóval, amely alapfelszereltségként termoelemegységekkel van ellátva.

Az IR 260-at úgy tervezték, hogy moduláris megoldást nyújtson a gépgyártóknak és a végfelhasználóknak is, akik saját elképzelésű sütőjüket valósítják meg, vagy a meglévő sütőket építik újjá. A megfelelő keret kialakítása után a moduláris kialakítás csökkenti a telepítési és bekötési időt, és nagy intenzitású fűtést biztosít, amelynek teljesítménysűrűsége legfeljebb 35 kW / m².

 

 

Rajzok

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register