Csapatunk

Frank Wilson: Ceramicx

Frank Wilson

Ceramicx Ügyvezető Igazgatója

Mint a Ceramicx vállalat alapítója és több mint 30 éve vezérigazgatója, Frank az iparban használatos infravörös technológia és az alkalmazott mérnöki tudományok avatott szakértője. Más területeken szerzett tapasztalatokkal is rendelkezik, melyekbe beletartoznak a műanyaggyártás, a kompozitok valamint az automatizálás ágazatai is. Különböző, projektek keretein belül megvalósuló megbízatások terén is számottevő tapasztalatokkal bír. Emellett járatos az üzleti tárgyalások és a nemzetközi társulások világában is.

Lelkes hozzáállással rendelkezik és hiszi, hogy az infravörös alkalmazásával felül lehet írni az alkotóelemek jelenlegi műszaki tervezési folyamatait. Hiszi, hogy az infra segítségével a lehető legjobb gyakorlatok válhatnak elérhetővé. Eközben persze az üzleti és műszaki ésszerűség elveit is szem előtt tartja, annak érdekében, hogy ügyfelei teljes mértékben elégedettek lehessenek.

Grainne Wilson: Ceramicx

Gráinne Wilson

Ceramicx Igazgatója

Gráinne alapító tag és az elmúlt 30 évben a Ceramicx igazgatója. Az idők változásával, mely során vállalatunk növekedésnek indult és szépen fejlődött, az ő cégben betöltött szerepe is módosult. Kulcsszereplő a cég székhelyén történő vezetőségi kérdésekben, valamint ő a felelős a hatékony szervezésért és adminisztrációs folyamataink teljeskörű hatékonyságáért is. Gráinne emellett javaslatokat tesz általános ügyviteli és vállalati stratégiai kérdésekben egyaránt.

Renata Cogan: Ceramicx

Renata Cogan

Ceramicx Értékesítője és Gyártástervezője

Renata az, aki az ügyfélkapcsolatokért és a rendelések feldolgozásáért felelős. Ő az, aki a vevőket rendeléseikről, valamint azok kiszállítási dátumairól tájékoztatja. Emellett egyéb vonatkozó kérdésekben is ő ad tájékoztatást. Amikor Ön a sales@ceramicx.com címre ír, Renata az, aki kezeskedik afelől, hogy az Ön e-mailjére gyorsan reagálni tudjunk, illetőleg hogy a megfelelő személy a megfelelő információt szolgáltassa az Ön számára.

Patrick Wilson: Ceramicx

Patrick Wilson

Ceramicx Gyártásvezető Menedzsere

Gyártásvezető Menedzserként, Patrick a teljeskörű gyártás tervezéséért, szervezéért valamint felügyeletéért felelős. Miközben feladata biztosítani, hogy gyártásütemezésünk és gyártási folyamataink megbízhatóan és hatékonyan bonyolódjanak le, Patrick az, aki gondos körültekintéssel menedzseli kapcsolatainkat globális forgalmazóinkkal.

1

Kovács Szinisa

Szinimpex Kft. Ügyvezető Igazgatója
2

Sinka Annamária

Szinimpex Kft. Kereskedelmi vezetője
3

Fodor Fruzsina

Szinimpex Kft. Marketing Menedzsere

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register