Rólunk

Bármiféle infravörös fűtési technológia érdekli, legyen az kerámia vagy kvarc, nálunk jó helyen jár.

Infravörös kerámiás valamint kvarcalapú fűtő termékekkel foglalkozó piacvezető gyártóként világszerte több, mint 80 országban vagyunk képesek termékeinkkel az ottani cégeket ellátni. Nálunk megfelelő helyen van; itt mindent megtalálhat, amire szüksége van – legyen szó bármilyen anyagról, iparágról illetve piaci szektorról, avagy egyéb megkötésekről is akár- nálunk mindenre talál fűtési megoldást.

Csapatunk példátlan tudással, tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik az infravörössel történő fűtés ipari használatának vonatkozásában. Ügyfeleink számára ezen hozzáértés tett minket ideális infravörös fűtéses partnerré a világ minden pontján. Mivel több, mint 30 éve az infravörössel történő hőátadással kapcsolatos megoldásokra – alkalmazásokra és folyamatokra – specializálódunk, már mindent láttunk és megtanultunk a fűtőanyagok minden aspektusával kapcsolatban.

Anyagvizsgálat

Egy adott anyag azon képessége, hogy a beérkező hősugárzást fogadni, illetve hővé át tudja-e alakítani, gyakran a kritikus pontot jelenti ügyfeleink számára. Tesztelés révén meg lehet állapítani, mely sugárzó (rövid, közepes, vagy hosszú hullámhosszal bíró) lenne az optimális típus; valamint az is leszűrhető, hogy az adott anyag – hőtermikus gradiensén alapulva adott vastagság mellett – mennyire hatékony a sugárzás vezetésének illetve átadásának vonatkozásában. Ezen információ akkor lényeges, amikor fűtőrendszerek vagy fűtőelemek sorozatának tervezésére kerül sor, mivel ilyenkor gyakran előfordulhat, hogy nincs mód alapos tanulmányozásra.

Házon belüli gyártás

Az iparban vezető szereppel bíró infravörös fűtőtermékeink mellett, házon belüli gyártási kapacitásunk azt is lehetővé teszi, hogy személyre szabott módon építsük fel a fűtő rendszereket; oly módon, hogy azok Önöknek teljes mértékben, saját specifikációjukon alapulva megfelelhessenek. A legkorszerűbb CAD/CAM, fémalakító gépek, marógépek, valamint kikészítő gépi berendezések bevonásával biztosan találunk megoldást az Önök fűtési problémáira is.

Termékminőség

Minden infravörös kerámia és kvarc elemhez, melyet tőlünk vásárol, megkapja a termék egyedi, minőségére vonatkozó, termékminőségi garanciáját tartalmazó adatbankját. Számozott és visszakereshető ezáltal a Születési Bizonyítvány (BC) rendszerünkben; mely révén – a megbizonyosodást lehetővé téve – könnyen elérhetőek a sorozat végtesztelésére vonatkozó eredmények és teljesítmény adatok.

 

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register