Telepítéssel kapcsolatos instrukciók

Minden, Ceramicx által gyártott infravörös fűtéssel kapcsolatos termék telepítése gyorsan és egyszerűen tervezhető valamint kivitelezhető. Hasznos videóinkkal abban kívánunk Önöknek segédkezni, hogy hogyan is kell az infravörös kerámia elemeinkhez, illetve sztenderd és oszlopos kvarc elemeinkhez kapcsolódó alapinstallációinkat kivitelezni.

Ezen telepítésről szóló videóink útmutatóként szolgálnak, viszont nem helyettesítik és nem is írják felül az egyéb vonatkozó instrukciókat! Bármely Ceramicx-os infravörös fűtéssel kapcsolatos termék installálása során, épp úgy, mint minden más magas infravörös hőt sugárzó forrás installálása során is, kérjük teljes mértékben tartsa be installációs és kezelésre vonatkozó használati útmutatóinkat, valamint vegye figyelembe a biztonsággal kapcsolatos felvilágosítást is!

Emellett fokozott gondossággal járjon el a volfrámos, halogénes fűtőelemek telepítése illetve működtetése során! Kérjük, olvassa el a wolfamos-halogénes termékekre vonatkozó installáció, kezelés és biztonsággal kapcsolatos felvilágosítás (installation, handling, and safety information) nevű dokumentumot!

Amennyiben további segítségre vagy tanácsra lenne szüksége a Ceramicx bármely infravörös fűtőelemének vagy komponensének beszerelésével kapcsolatosan, kérjük, írjon a info@szinimpex.hu e-mail címre!

Kerámia elemek

Szabványos kvarc elemek

Oszlopos kvarc elemek

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register