Alkalmazás

Kerámiás infravörös fűtőtestek és komponensek gyártójaként minden Ceramicx Ltd. terméket CE megjelöléssel látunk el, mellyel az EU által előírt, az EEA-n belüli értékesítésekre vonatkozó, egészségügyi, biztonsági valamint környezetvédelmi szabványainak megfelelünk.

Emellett sikerült UL(Underwriters Laboratories) jótállási tanúsítványi státuszt is elnyernünk a sztenderd kerámiás és kvarc alapú középhullámhosszos komponenseink vonatkozásában.

Jótálló Laboratórium (UL)

A Ceramicx Ireland Ltd. termékein fellelhető az a szimbólum, mely azt igazolja, hogy a készítmények megfelelnek az UL 499-es szabványának:

  • FTE/FFE: 150 – 1000 W / 100 – 480 V tartományban
  • HTE/HFE: 125 – 500 W / 100 – 480V tartományban
  • SFSE- 150 – 750 W / 100 – 480V tartományban
  • FQE – 400-1000 W / 230 V tartományban
  • ESEB/ESES egészen 100 W-ig / 250 V-ig
  • ESER egészen 250 W-ig / 250 V-ig

Ezen elismerésnek megfelelően, a Ceramicx Ireland részére Megfelelési Tanúsítványt állítottak ki, melyet az E214574-es UL fájl referencia számmal iktattak be.

Lévén ez egy olyan eszköz, mely segítségével bármely olyan termék beazonosítható, mely a UL Komponens Elismertetési Program (Component Recognition Program) keretein belül fut, így a UL által használt Elismert Komponens Jelzés (Recognised Component Mark) – melyet visszafele irányuló RU-ként is ismernek – más, adott esetben szükséges jelöléssel (feszültség érték, wattérték stb.) egyetemben, kombináltan használható. Ezen jelölés megjelenítését a fenti kép ábrázolja.

Csak azon komponensekre, melyek az UL által elismert komponensekre vonatkozó megjelöléssel vannak ellátva, vonatkoztatható a UL elismertetési és nyomonkövetési (Recognition and Follow-Up) szolgáltatása. Fontos megemlíteni, hogy a UL jelölés csupán magára a kerámia fűtőelemre vonatkozik, az egész szerelvényre viszont, melybe az beépítésre kerül, már nem.

A Ceramixc UL jóváhagyással rendelkező termékpalettája a jövőben is folyamatosan bővülni fog, melyek közé sorolhatók a vállalat kerámia fűtőinek széles skálája, infravörös panel fűtői, infravörös izzói, valamint kvarc alapú fűtő elemei. Weboldalunk folyamatosan frissül, annak érdekében, hogy láthassa, miképpen bővül ezen lista; és hogy megmutassuk, melyek a legújabb tanúsítvánnyal rendelkező termékeink.

Európai Megfelelés (CE)

Azért cserébe, hogy az CE jelölési kritériumainak megfelel; a Ceramicx Ireland Ltd., vagy a nevében eljáró képviselője, az Európai piac (EEA) teljes területén belül csupán csak egy elismertetési folyamatot kell, hogy alkalmazzon azon tárgykörök vonatkozásában, melyeket a direktívák érintenek.

A termékeink CE megjelöléssel történő ellátásának alapjául egy formális megfelelési beszámoló szolgál, mely Egyezési Nyilatkozat (Declaration of Conformity) formájában kerül a nyilvánosság elé.

Az egyezési nyilatkozat valójában egy önkéntes nyilatkozat, amely azzal kapcsolatos információkat tartalmaz, hogy ki a gyártó, milyen irányelvek kerülnek felhasználásra, illetve mely szabványok, sztenderdek alkalmazandók. Fő célja az, hogy megmutassa, az EU szabályozások vonatkozásában, (melyek hatósági, illetőleg vámügyek kapcsán relevánsak) megtörténik a megfelelési kötelezettség vállalása.

Infravörös fűtési megoldásra van szüksége?

Kérje árajánlatunkat az alábbi elérhetőségeinken.

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Email*
Név*
 

Bejelentkezés

Signup

Register